top of page
Våre merker
Hva skal vi fylle butikken med?

Vi satser på kjente merkevarer innen klær og sko, samt
spennende interiørprodukter. Merker vil komme, gå og komme tilbake avhengig av sesong og kolleksjon, men vi ønsker å skape en base av merker som du vil kjenne igjen når du kommer tilbake.

 

Nå fyller vi butikken med klær og sko som oser av vårsol og sommer. Soaked in Luxury har flotte produkter til gode priser. På jeans har vi valgt ikoniske Lee som er et av verdens største jeansmerker. I tillegg finner du danske Mos Mosh med sine mer utsmykkede jeans. InWear som alltid leverer på stil. Line of Oslo, RAH Oslo og Untold Stories er spennende norske merker. Alle med en fin balanse som spenner fra lekent og ungdommelig til stilfullt og elegant. I tillegg er en rekke andre merker på vei inn til butikken.

 

Sko har vi hentet fra Shoe Biz Copenhagen og KMB. Nærmere sommer og høst fyller vi på med Laura Bellariva og Gaimo. Smykkene kommer fra Hultquist Copenhagen.

 

Vi har valgt en litt forsiktig åpning på interiørdelen, men er sikre på at du ville finne stilfulle produkter til hus og hytte. Glem ikke å se på butikkinnredningen – flere av disse innredningselementene kan du kjøpe!

Skjør Ørje - Våre merker
Forhandleroversikt

Beck Södergaard

Bæltecopagniet

Gaimo

Halebop

Hultquist

Copenhagen

InWear

KMB

Laura

Bellariva

Lee

Line of Oslo

Milook

Mos Mosh

Please

RAH Oslo

Shoe Biz Copenhagen

Soaked in

Luxury

Tiffany

Untold Stories

bottom of page