top of page
Våre merker
Hva finner du hos oss?

Vi satser på kjente merkevarer innen klær, sko og tilbehør. Merker vil komme, gå og komme tilbake avhengig av sesong og kolleksjon, men vi ønsker å skape en base av merker som du vil kjenne igjen når du kommer tilbake.

 

Våre hovedinnkjøp foregår 4-6 ganger i året. Hovedsakelig norske og danske merker. Soaked har flotte produkter til gode priser. Danske Mos Mosh og InWear representerer det klassiske i vårt sortiment. Line of Oslo og RAH Oslo er spennende norske merker. Begge med en fin balanse som spenner fra lekent og ungdommelig til stilfullt og elegant. På jeans har vi valgt ikoniske Lee som er et av verdens største jeansmerker. Kjoler og bluser fra Halebop er det ultimate krydderet på klessiden.

 

Vi har et bredt og variert utvalg av sko og støvletter. Shoe Biz Copenhagen, Copenhagen Shoes og KMB står for bredden i sortimentet, mens Laura Bellariva er vårt toppmerke. På sommerstid dukker Gaimo opp med sine klassikere.

 

Tilbehørsdelen består av merker som Noma, Hultquist, Beck Söndergaard, Bæltecompagniet, Depeche, Oroblu og Secrets by B.I tillegg finner du duftende gaveløsninger fra Apple Heart.

 

Velkommen til Ørje og en hyggelig handel!

Skjør Ørje - Våre merker
Forhandleroversikt

Apple Heart

Beck Söndergaard

Bæltecompagniet

Corlin

Dear Dharma

Depeche

Gaimo

Hale Bop

Hultquist

Copenhagen

InWear

Kaffe Curve

KMB

Laura Bellariva

Lee

Line of Oslo

Mos Mosh

Noma

Oroblu

Please

RAH Oslo

Secrets by B

Shoe Biz Copenhagen

Soaked

That`so

Tiffany

Untold

bottom of page